Цветови решения с интериорните и есктериорни бои на Isomat

Цветовете имат силата да променят нашите жилищни пространства, но най-вече нашето настроение. Isomat представя нова колекция от неподвластни на времето цветове, които ще Ви изумят със своята свежест. Динамичният екип от декоратори на Isomat, съчетават стотиците цветни нюанси на Isomat Color System предлагайки свежи и модерни цветови комбинации.

Продуктовата гама на Isomat Color System се състои от интериорни и екстериорни бои, които притежават много високо качество, лесно се нанасят и осигуряват отличен краен резултат на достъпна цена. Реновирайки вашето жилище, бързо и икономично ще придадете на повърхностите уникални и дълготрайни цветове.

Запознайте се с предложенията на декораторите на Isomat и открийте най-новите тенденции в боите. Уникалните цветови комбинации от Isomat Color System ще заредят Вашето жизнено пространство с индивидуалност и позитивни вибрации.

Есенна симфония

Есента настъпва с ярки цветове, а пъстроцветният килим от листа е идеална палитра за нашите декоратори. Намерете кодовете в каталога Isomat Color System.

Ретро стил

Няма по-емблематична кола за любителите на ретро автомобили от “Фолксваген костенурка”. Желаейки да постигнем цветова комбинация вдъхновена от носталгия по отминалите романтични времена, съчетахме нюанси на ръждиво кафяв, кремав и цвят петрол, създавайки пространство изпълнено с очарователен ретро стил.

Смокини… дар от есента

Свежите смокини са оскъдни, защото са достъпни само за кратък период от време до началото на есента. Широко известен като плод, всъщност смокинята е цвете (!), Обърнато навътре! Характерни с уникалния си сладък вкус, смокините се смятат за суперхрана, която има многобройни ползи за здравето! Декораторите на Isomat след като са ги приели с ежедневната си закуска ви предлагат тази вкусна цветна комбинация, която формира спокойна и привлекателна среда.

Вълнуващият финал за Световната купа по футбол между Франция и Хърватия изпълни стадиона в синьо, червено и бяло, като това ни вдъхнови да създадем  „футболна“ цветна палитра!

Живописното присъствие на Бугенвилея по калдъръмените улички на Сирос е вдъхновение за създаване на цветна комбинация, която съчетава характерното за тези растения лилаво със зелено-сините нюанси на Егейско море и светла охра.

Поради горещината през лятото, охлювите отиват в покой, като уплътняват входа на черупката си. Благодарение на летния дъжд, те отново стават активни и излизат от „приюта си“ в търсене на скъпоценни капки вода и храна. Чрез всеки курс те непрестанно и неуморно носят в черупката си техният мобилен дом. Вдъхновени от тази позната лятна картина, ние  създадохме  елегантна цветна палитра, която ще изпълни дома ви със земни и непреходни нюанси!

Когато топлото лятно слънце започне да залязва над сините води на Егейско море, небето се изпълва с магически цветове, създаващи най-любимите пейзажи от лятото. Тези прекрасни залези над гръцкият остров Аморгос ни вдъхновиха да пресъздадем цветната атмосфера на Гръцкото лято! Морското синьо се смесва с жълтото и коралово вечерно небе, а също и уникалното бяло на Цикладските острови, създавайки топла хармония от цветове, която ще превърне Вашето жилище във Вашият любим ваканционен остров.

Интериорни бои

Интериорните бои трябва да притежават отлично повърхностна покриваемост, висока устойчивост на често миене и най-вече трябва да бъдат лесни за употреба и безопасни за потребителите и особено за децата. Интериорните бои в Isomat Color System не само отговарят на всички тези изисквания, но също така се предлагат в множество цветове, за да може да се задоволят дори и най-взискателните вкусове.

Isomat Classic

Висококачествена боя за вътрешна употреба. Характеризира се с отлична покриваемост и обработваемост както и с много добра устойчивост на стареене и често миене. Притежава силна адхезия към всички видове стари и нови основи, като мазилка, бетон, гипсокартон и т.н. Образува крайна повърхност с отличен матиращ ефект. Без амоняк.

Isomat Classic Eco

Висококачествена, екологична, емулсионна боя за вътрешна употреба, сертифицирана с Ecolabel отговаряща на изискванията на European Union Ecolabelling Board (EUEB).

Isomat Classic Eco се характеризира с отлична покриваемост и обработваемост, както и много добра устойчивост на стареене и често миене. Притежава силна адхезия към всички видове стари или нови основи, като мазилка, бетон, гипсокартон и т.н. Не съдържа амоняк и други опасни съставки и е почти без мирис. Образува крайна повърхност с отличен матиращ ефект.

Isomat Professional Classic

Боя за вътрешна употреба. Препоръчва се за места, при които се налага често боядисване: обществени сгради, хотели, болници, училища, места за забавление, и т.н. Характеризира се с отлична обработваемост и покриваемост, както и с висока устойчивост на миене и стареене. Веднага след изсъхване може да се боядисва отново.

Isomat Professional Classic Eco

Екологична емулсионна боя за вътрешна употреба, подходяща за професионалисти. Препоръчва се за места, при които се налага често боядисване: обществени сгради, хотели, болници, училища, места за забавление и т.н. Характеризира се с отлична обработваемост и покриваемост, както и с висока устойчивост на стареене. Не съдържа амоняк или други опасни съставки и е почти без мирис.

Isomat Bath&Kitchen

Висококачествена антибактериална емулсионна боя за вътрешна употреба. Драстично намалява образуването на мухъл и бактерии на места с висока концентрация на влага и пари, като кухни, бани, мазета, тавани и т.н. Притежава силна адхезия към различни основи, като мазилки, бетон, тухли, дърво и т.н. Не съдържа амоняк. Образува равномерна матирана повърхност.

Isomat Color Economy

Емулсионна боя за вътрешна употреба. Препоръчва се за употреба върху нови или повърхности вече покрити с боя, при които не се изисква устойчивост на миене и замърсяване. Характеризира се с отлична обработваемост и покриваемост. Притежава намалено време за изсъхване, което спомага за по бързото полагане на следващия слой.

Екстериорни бои

Екстериорните бои, поради това че са изложени на атмосферни влияния, дъжд и най-вече UV лъчи, трябва да притежават отлични издръжливости, така че да не избледняват лесно. Екстериорните бои в Isomat Color System притежават дълготрайна издръжливост, благодарение на тяхното несравнимо качество, като същевременно са и безопасни за околната среда.

Isomat Acryl

Висококачествена акрилна боя за външна употреба. Характеризира се с високо водоотблъскване, отлична покриваемост и издражливост на  атмосферни условия и стареене. Тъй като е паропропусклива позволява на сградите да дишат. Притежава силна адхезия към всички видове стари и нови основи, като мазилка, бетон, дърво и т.н. Притежава отлична обработваемост и намалено време за изсъхване. Образува крайна повърхност с отличен матиращ ефект. Сертифицирана като боя отразяваща UV лъчи.

Isomat Professional Acryl

Акрилна боя за външна употреба. Препоръчва се за употреба върху стари и нови повърхности при които се налага често боядисване, като обществени сгради, хотели, болници, училища, както и при повърхности  замърсени с графити. Характеризира се с отлична обработваемост и покриваемост, както и с висока устойчивост на стареене.

Isomat Silicone

Висококачествена силиконова боя от ново поколение, за външна употреба. Характеризира се с високо водоотблъскване, паропропускливост и отлична покриваемост. Притежава силна адхезия към всички видове нови или стари основи, като мазилки, бетон, дърво и т.н. Подходяща за зони с висока влажност, подложени на екстремни атмосферни условия. Образува равномерна матирана повърхност.

Isomat Flexcoat

Еластична, хидроизолационна боя. Осигурява пълна водонепропускливост за защита на стени от дъждовна вода. Притежава висока еластичност и способност за покриване на пукнатини върху основата. Подходяща за боядисване и хидроизолация на стени, защита на битумни мембрани и т.н. За вътрешно и външно приложение.

Консултантите на Isomat могат да ви предложат идеи за цветова декорация на всяка стая в дома, офиса, магазина или фасада на вашата сграда. Изпратете снимки на вашето пространството и ще Ви бъдат предложени три различни цветови комбинации.

Процесът е много лесен!

Попълнете вашите данни във формата.

Прикачете снимките на пространството, което желаете да оцветите с Isomat Color System. След това изберете основния цвят, който бихте искали за вашето пространство. Консултантите на Isomat ще бъдат на ваше разположение през целия процес до вземане на крайното решение.

Вижте също...