pixel

Да очакваме ли ръст в цените на имотите?

Ще поскъпват ли имотите? В какви жилища е най-добре да вложим свободните си средства предвид продължаващия спад на лихвите по депозитите? Какви са цените на най-луксозните имоти у нас и каква доходност носят те?

Това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в панел „Имоти“ на шестото издание на Шумът на парите.

След лекторите личат имената на Никола Стоянов, управляващ партньор на Лукс Имоти, Виктор Генев, управляващ съдружник и мениджър бизнес развитие в Амрита, Добромир Ганев, управител на Форос, Александър Бочев, управител на RealNet, и Полина Стойкова, изпълнителен директор на Bulgarian Properties.

Според единствената дама в панела: „Шумът на парите” се е доказал като едно от основните икономически събития през годината, на което присъстват всички водещи специалисти. „Залите са препълнени, а темите, които се обсъждат, засягат всички важни аспекти от икономическия живот и показват всички гледни точки. Личните ми очаквания са форумът и през тази година да ми даде възможност да обменя идеи и виждания с експертите в моята сфера – недвижимите имоти, както и да получа синтезирана актуална информация, касаеща цялостното икономическо развитие на страната през 2015 г.”, заяви Полина Стойкова. Модератор на дискусията ще е Иван Велков.

Форумът Шумът на парите ще се проведе на 12 и 13 май в Кемпински Хотел Маринела. Събитието е безплатно за присъствие, като се очаква да събере повече от 40 лектори и 1500 души аудитория.

Шестото издание на „Шумът на парите“ се осъществява със съдействието на ВИП спонсорите Уникредит Булбанк, Vivacom, Галакси Инвестмънт Груп, както и спонсорите Трейс Груп Холд, София Интернешънъл Секюритиз, Лукс Имоти, консултантска къща Амрита, Peugeot и Борика Банксервиз.

Медийни партньори на събитието са fakti.bg, offnews.bg, novini.bg, kaldata.com, imot.bg, economic.bg, сп. Forbes, сп. Икономика, агенция Фокус и pariteni.bg.

fakti.bg

Може да харесате още...