Delta-Foxx Plus: система за подпокривна защита от Dörken

Delta-Foxx Plus

Новата система за подпокривна защита Delta-Foxx Plus на немската компания Dörken е преработена в основните си технически характеристики. Новата мембрана сега отговаря на изискванията за клас на пожар B-s1, d0, включително и залепващите ленти – т.е. системата забавя пламъка и не се разтича в случай на пожар.

Delta-Foxx Plus

Здравата, устойчива на разкъсване мембрана е дишащо, но водоустойчиво покритие, което предпазва от проблемите с влагата, които могат да увредят покривната конструкция. Тъй като лентата, в съчетание с компонентите на системата, може да се използва и за изработване на непромокаема повърхност, защитата от влага е от особено значение. За тази цел лентата е напълно хидрофобна по време на производствения процес и това хидрофобиране е постоянно интегрирано в материала при високи температури.

Delta-Foxx Plus

Полагането на мембраната се осъществява безпроблемно чрез около 8 cm широка адхезивна зона в горния ръб на лентата, която също създава бариера срещу проникващата вода. Лепилото може показва отлична начална адхезия дори и при ниски температури, така че системата може да бъде използвана във всеки сезон.

За повече информация: Dörken

Вижте също...