pixel

Две седмици до края на зимата и в конкурса на Баумит

  
В края на февруари приключва сезон Зима – част от конкурса „Фасада на годината 2013” на Баумит. Както писахме преди три месеца – петнадесет снежни принцеси се състезават за така желаните места – Зимна кралица и подгласнички за 2013 г.

Ето на – студеното време е към своя край, както и времето за гласуване, за това вижте как се очертават резултатите до този момент и подкрепете най-любимата си фасада тук.

Временно класиране

С 1210 гласа на публиката до този момент на първо място е Обект 9, еднофамилна жилищна сграда в град Търговище, ул. Клокотница 7.

Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е Ненков ЕООД а изпълнител на фасадата е г-н Хасан Алиев.

  
Проектант е арх. Галя Цонева. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Силиконова мазилка.

С 820 гласа, за сега, на второ място се класира  Обект 8, жилищна сграда ново строителство в град Благоевград, ул. Бяло море 2. Заявител в конкурса и изпълнител на обекта е фирма Корект строй ООД, проектант е арх. Любен Огорелков, а инвеститор е Благоевград Инвест 11 ЕООД.

  
Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Гранопор мазилка.

С 421 гласа на публиката за трето място претендира  Обект 3, Хотел “Агуста” в град Велико Търново, ул. Цветарска

Заявител в конкурса и изпълнител на сградата е  Братекс ООД, проектант Арх мастер ЕООД – арх. Пламен Иванов и инвеститор г-н Ганчо Даскалов.

  
Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система.

Гласувайте с един клик до 28. 02. 2014 г, до 12:00 ч. и изведете любимата си фасада до челните места! Първите три обекта от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” с жури –  приятелите на Баумит. Гласуването за 12-те номинирани от публиката фасади  ще се състои от 1 до 10 март 2014 година до 12:00 ч. на обяд.

Повече за регламента може да видите тук.

Баумит и петнадесетте прекрасни зимни  фасади ви очакват!

Гласувайте!

Може да харесате още...