pixel

Еластична хидроизолационна лента Хидрозол® Sealing Tape 3L


Хидрозол® Sealing Tape 3L е еластична хидроизолационна лента с перфектна адхезия към разтвори на циментова основа, за плътно запечатване на съединителни, разширителни, ъглови и други фуги.

Хидрозол® Sealing Tape 3L е високоеластична трислойна хидроизолационна лента от плетен полиестер с покритие от термопластичен еластомер. Допълнителен слой полиестерна вата върху полиестерното покритие служи за по-добра повърхностната адхезия към разтвори на циментова основа. Лентата има фабрично оформен надлъжен канал в средата, гарантиращ нейното лесно и коректно прегъване и монтаж в ъглови фуги. Запазва еластичността си при много ниски и много високи температури (-30°C до +90°C). Устойчива е на стареене, скъсване и пробиване.


За трайно във времето, еластично и водоплътно запечатване на съединителни, разширителни, ъглови и други активни фуги под керамични и друг тип облицовки. Прилага се върху стени, подове, балкони, тераси, покриви и други. Подходяща за употреба в частни и обществени помещения с голямо водно натоварване, както и на открито.


За контакти и повече информация – www.marisanbg.com.

Може да харесате още...