pixel

Гранитогресни плочки с цветова модулация

Apavisa

Колекцията Rust на Apavisa е вдъхновена от едноименната колекция с богата повърхностна текстура и цветова модулация. Тя се предлага в три цвята – бял, зелен и титаниев – като всеки цвят е със съответстваща мозаечна плочка. Тази колекция има различни размери, което я прави подходяща за стенни и подови приложения, ограничени само от вашето въображение.

Apavisa произвежда високотехнологични облицовки от порцеланов фаянс, които са подходящи за подови настилки и стени и се използват както в интериора, така и в екстериора.

Декоративната гъвкавост на гранитогреса Apavisa го прави отлична подкрепа за развитието на творчеството и проектирането на архитектурни интериори във всяка среда.

Apavisa

Изключителните характеристики превръщат порцелановия фаянс Apavisa в многофункционално покритие, което преодолява ограниченията на естествения камък с подобрения както в техническите, така и в декоративните му предимства. Благодарение на издръжливостта и ниската си водопоглъщаемост гранитогресните плочки Apavisa са идеални за кухненски плотове или за подове и стени в банята.

Снимки: Apavisa

Може да харесате още...

Izolacii.eu