pixel

Хенкел с участие на Ахритектурно-строителната седмица

 

Хенкел Груп е водещ световен производител на лепила и строителни материали и предоставя на професионалистите от цял свят необходимите продукти и системни решения.

Ceresit е водещата марка на Хенкел и експерт във всички области на строителните технологии, синоним на високо качество, напълно отговарящи на високите изисквания на строители, проектанти и дизайнери.

Ceresit изгражда цялостни продуктови системи с идеално съчетани компоненти  – от керамичните покрития до фасадната изолация.

И тази година Хенкел ще присъства на Архитектурно-строителната седмица в Интер Експо Център в Зала 3, щанд С3, където могат да се видят най-новите продукти и решения.

На презентацията на тема Без компромиси – изисквания и предизвикателства към фасадната обвивка през призмата на Хенкел, на 26 февруари от 15.45 часа може да разберете повече за  уплътнителните ленти Teroson.

Teroson улеснява работата по уплътняването във всяко едно отношение и същевременно осигурява дълготрайни и надеждни резултати.

Уплътнителните ленти нямат обичайното чувствително на натиск акрилатно или бутилово лепило, а термопластично лепило от най-ново поколение.

Лектор на презентацията ще бъде Вито Хенинг, International Business Manager в Хенкел Груп.

Може да харесате още...