pixel

Имитация на мрамор с функционални подови плочки от фина керамика

Ultra Marmi

Мраморът е популярен естествен камък в интериорния дизайн, особено при проекти от висок клас. Той обаче е с характер на мимоза, тъй като не е устойчив на киселини и изисква много голяма поддръжка. Ето защо има все повече производители, които се опитват да имитират мрамора с фини керамични изделия, включително неговите положителни свойства като характерните жилки. Към това се добавят положителните характеристики на керамиката: устойчивост, издръжливост, хигиена, удобство при почистване и поддръжка.

Ultra Marmi

Италианският производител Ariostea добави нова повърхност към своята колекция Ultra Marmi. Daino Grigio експериментира с нюанси на сивото върху гълъбово син и бежов фон.

Ultra Marmi

Daino Grigio е с дебелина само шест милиметра, поради което с него могат да се правят по-леки и тънки плочки, отколкото с оригиналния мрамор. Предлага се в пет различни формата (300×150 см, 150×150 см, 150×75 см, 75×75 см, 75×37,5 см). Имитацията на мрамора се предлага в два вида повърхности: Lucidato Shiny с отразяващ огледален ефект и Levigato Silk за сдържана, кадифена визия.

Може да харесате още...

Izolacii.eu