pixel

Иновативна спа концепция

Aschl

Богатия на традиции комплекс Kurhaus Marienkron в Мьонххоф, Германия, беше основно реновиран и разширен. Отправна точка за това е стремежът да се замени донякъде “прашасалата” концепция за спа центъра със съвременен образ. Успешната реализация сега личи в модерната архитектура с много светлина и естествени елементи.

Обновени са всички 67 стаи, както и трапезарията, която е разширена и включва открита кухня и кът за печене на хляб. Нова е и зоната за сауна с плувен басейн, където дренажната технология от неръждаема стомана от Aschl осигурява ефективно отводняване и сухи, неплъзгащи се подове. Монтирани са общо почти 40 метра канали SPArin и 4 санитарни сифона SINKclear във версия midi.

Aschl

Всички компоненти са изработени изцяло от неръждаема стомана V4A и следователно са устойчиви на корозия и хлор. В конкретния проект каналите за баните са оптимално адаптирани към условията със специални удължения, а благодарение на винтовете с регулируема височина са приспособени към плочките с точност до милиметър.

Снимки: Aschl

Може да харесате още...

Izolacii.eu