pixel

Иновативна възможност за откриване на пълното изящество на цветовете от Марисан

По какво се познава една компания с професионален сервиз и политики, фокусирани изцяло върху потребителското удовлетворение? Отговорът е еднозначен – този тип компании целят на първо място, създаването на добавена стойност и устойчиво развитие във времето. Това определено се явява комплексен процес, тясно обвързан с изграждане на качествено партньорство, осигуряващо ползи за всички – от отделния доставчик, до крайния клиент. Но това не е всичко – истински ценна за един потребител е тази компания, която свободно му предоставя професионални услуги и сервиз на европейско ниво!

Предлагането на актуални услуги е скъпоструващ и продължителен процес, присъщ на иноваторите, ориентирани към устойчиво развитие и ясно изразено стратегическо планиране. МАРИСАН, определяща се именно като такава фирма, влага постоянни средства и усилия за развитието на раздел „УСЛУГИ“ от корпоративния сайт. Следвайки тази тенденция, МАРИСАН осигурява достъп до редица безплатни услуги, плод на постоянни проучвания и приобщаване на динамизиращите се тенденции в строителния сектор.

Стремежът на МАРИСАН към постоянно усъвършенстване и задоволяване на нуждите на отделния потребител, намира отражение и в новата функционалност, достъпна напълно безплатно, от сайта на компанията. Колко често ви се е случвало да отделяте ценно време за търсенето на идеалната, за вашите нужди, цветова комбинация? А много често се оказва, че крайният резултат не носи нужното удовлетворение.

Поради тази причина, МАРИСАН инвестира време, усилия и ресурси в създаването на услугата ЦВЕТОВИ БИБЛИОТЕКИ. Тя представлява, уникална по рода си, функционалност, предлагаща свободното интегриране на един или повече цветови спектри в най-разпространените софтуерни програми. Всеки желаещ, може свободно да избере цвета на своя интериор или екстериор – било то фасадно покритие, мазилка или обикновено боядисване. По този начин чувствително се спестяват време и ресурси, като същевременно се гарантира сигурността в цветовата селекция. Гаранцията за качествения и информационно подсигурен избор, става явна още на етап предварителен проект. Така, безпроблемно може да се експериментира с цветовите комбинации и тяхното практическо проявление. Поради факта, че МАРИСАН цени времето и ресурсите на своите партньори и приятели, компанията направи възможно свободното боравене с избора на цвят, лесно и удобно, директно от комфорта на домашния или офис компютър. Интегрирането на цветовите палитри става възможно, не само при най-актуалните и професионално насочени софтуерни продукти за графична обработка, но и в ежедневно употребяваните офис програми. За да бъде сервизът пълен и изцяло предразполагащ за комфортна работа, МАРИСАН осигурява и ръководства с подробни инструкции за процеса на инсталация, до момента, в който може лесно и свободно да се експериментира с цветовото съчетание. По този начин, процесът от подробното проучване, до крайния избор, никога не е бил по-лесен, бърз и практичен, изцяло разработен в полза на потребителя.

Ако вземем за пример цветовото оформление на даден проект, то ясно ще забележим, че това е фаза, характеризираща се със завидно значение за крайния резултат от него. Поради тази причина, ЦВЕТОВИ БИБЛИОТЕКИ не са единствената услуга в тази сфера, която МАРИСАН разработва с цел да подкрепя своите клиенти и партньори в лесния и професионален избор. Друг, тясно специализиран компонент за професионално боравене с широките палитри от цветове се явява онлайн функционалността със свободен достъп – ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ. Тя играе ролята на верен консултант, предоставящ избор измежду редица възможни цветови комбинации с практическо проявление. Наличието на ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ и под формата на физически носител, позволява лесното им пренасяне директно на строителната площадка или обект, като по този начин се добива ясна и конкретна визуализация на очакваните резултати. За да се постигне по-реално възприятие на цветовата визия, ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ са представени върху пясъчна основа, кореспондираща с типичните за една фасада, грапави повърхности. По този начин се минимизира възможността за евентуални неточности в цветовото планиране. Отделните цветови палитри и придружаващите ги описания, дават отговор на всички въпроси, касаещи даден проект. С ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ, всеки желаещ получава достъп до 2084 уникални цветови нюанса.

ЦВЕТОВИ БИБЛИОТЕКИ и ЦВЕТОВИ КАРТЕЛИ се явяват важна част от цялостната система за цветово планиране – ENERGY IN COLORS от МАРИСАН. Тя представлява абсолютно ориентирано към практиката, високоефективно средство за сигурно, професионално и креативно планиране на цвета, в неговите най-фини нюанси. Системата за цветно планиране, заедно с нейните нови функционалности, окрупнява безкрайния цветови свят – неговата структура и богатство на нюансите, в свободна и удобна форма, само на клик разстояние. Тонирането предоставя на всеки специалист, било то архитект, дизайнер или проектант, забележителна свобода в процеса на цветово проектиране. Чрез ENERGY IN COLORS могат да се задоволят дори и най-специфичните желания за цветови комбинации. Професионализмът, стоящ зад разработването на системата, предоставя сигурност и лесна ориентация при избора на цвят, гарантирани от приложните норми на цветометрията. Спецификата на тониращата система обезпечава дългогодишния живот и стабилността на цвета.

С течение на времето се установява една строга зависимост, а именно – строителният сектор, все по-динамично се влияе от желанието на компаниите да влагат време, усилия и ресурси в развойна дейност и предоставянето на високотехнологични услуги. Произвежданата продукция е важен етап от бизнес процеса, но сама по себе си, не се явява достатъчно условие за постигане на качествен сервиз и професионално обслужване. Точно тук се крие разликата между обикновените и водещите компании, стремящи се към постоянното създаване на нови удобства и практични функционалности за своите клиенти и партньори.

Може да харесате още...