pixel

Иновативни акустични панели от целулоза

CFAB™

Акустичните панели от целулоза CFAB™ са устойчива алтернатива на традиционните панели от фибростъкло и синтетични материали.

Приложения:

CFAB™ е иновативна, но и устойчива алтернатива на традиционните акустични или термопанели от фибростъкло и синтетични материали. Панелите от целулоза CFAB™ са идеални за изолиране на дадена зона, като акустични панели/вложки или за други приложения, свързани с намаляването на шума. Употребяват се най-вече като: изолационни компоненти, офис панели, акустични панели/вложки, формовани, плоски панели или повдигнати елементи.

Устойчиви характеристики

Целулозните панели CFAB™ са изработени от рециклирани и възобновяеми влакна, с 65-75% рециклирано съдържание. Това прави целулозната изолация устойчива алтернатива на традиционните акустични и топлоизолационни панели от фибростъкло и синтетични материали. Продуктите от целулоза CFAB™ могат да се рециклират и не произвеждат отпадъци по време на производството или монтажа. Посредством иновативен производствен процес еко клетките се произвеждат предимно от отпадъчна и преработена хартия, като основната суровина са рециклирани вестници.

CFAB™

Акустични характеристики

Дизайнът и плътността на целулозните изолационни панели CFAB™ увеличават звукопоглъщането, за да контролират и заглушават звуковото отражение и ехото. Акустичните панели от целулоза CFAB™ постигат високи стойности на шумопотискане (NRC) в зависимост от конкретната плътност.

Снимки: CFAB™

Може да харесате още...

Izolacii.eu