pixel

ISO-Chemie: строителни панели за монтаж на стена

iso-top
От панелите могат да бъдат направени специални конструктивни компоненти при инсталиране на прозорци във външния топлоизолационен слой – това добре се знае от ISO-Chemie.

Конструкционните панели ISO-Top WF3 са изработени от силно компресиран Thermapor. С панелите могат да се направят индивидуални настройки за сглобяване и запечатване на детайли в системата за предварително стенно сглобяване ISO-Top Winframer. Те могат да се използват както като адаптерни плочи, така и поотделно като профили на подструктури, облицовъчни ленти и формовани части на перваза на прозорците, както и за монтиране на ролетни и външни щори. С якост над 650 kPa строителните панели предлагат много добра носеща способност за прозорци или врати.

Панелите, които се предлагат с дебелина от 20 до 100 mm, могат да бъдат адаптирани на място по отношение на размерите и геометрията към конкретната строителна ситуация чрез рязане или фрезоване.

Конструкционните панели ISO-Top WF3 могат да се комбинират с компоненти на системата за предварително монтиране на стената на ISO-Top Winframer. Те образуват идеална основа за 3-степенно уплътняване с многофункционални уплътнителни ленти за фуги или други продукти на системата за запечатване на прозорци ISO3 от ISO-Chemie.

Може да харесате още...

Izolacii.eu