pixel

Изолация срещу ударен шум на стълбището

Tronsole Typ P

Колкото повече хора живеят близо един до друг, толкова по-шумно става. Добрата звукоизолация е желателна и полезна по-специално в жилищните сгради. Това включва и звукоизолация срещу ударен шум на стълбището.

Tronsole Typ P

Tronsole Typ P

Изолационен елемент за свързване на платформата със стълбищната стена разширява обхвата на производителя Schöck. Като дюбел, който поглъща силата на срязване, Tronsole Typ P не само осигурява акустично отделяне, но също така е оптимизиран за сглобяема конструкция и позволява изпълнението на особено филигранни бетонни платформи с височина само 18 см без бетонна конзола. Това създава възможност за архитектурни акценти като периферни въздушни фуги или интегрирани светлинни ленти.

Tronsole Typ P

С изолационния елемент срещу ударен шум сглобяемите платформи могат да бъдат повдигнати директно във вече изграденото стълбище. След това опорният елемент и стенният елемент се затварят заедно и странично се вкарват през съответните вдлъбнатини на стената във втулката. Благодарение на акустичното отделяне не е необходимо да се полага плаваща замазка или да се чака съхнене. Върху платформата може да се стъпва веднага.

Tronsole Typ P

Изолиращият елемент срещу ударен шум е тестван съгласно DIN 7396, одобрен от Немския институт за строителни технологии (DIBt) и отговаря на ниво на шумоизолация III съгласно насоките VDI 4100. Модулът има висока товароносимост до 65 kN при ниска височина на монтаж.

Tronsole Typ P

Изискват се различни изолационни елементи в зависимост от стълбищната секция и хода на стълбите. В допълнение към тип P за свързване на платформата със стълбищната стена, продуктовата серия включва седем други типа за различни приложения.

Tronsole Typ P

Може да харесате още...

Izolacii.eu