pixel

Изолация за тавана на мазето с двуслоен характер

Изолация за таван

Ако изолирате тавана на мазето от долната страна, със сигурност ще бъдат намалени не само топлинните загуби, но и вътрешният климат и комфорт на живот в стаите на приземния етаж. Производителят на изолация Rockwool е разработил Planarock paint, лесна за използване изолация от каменна вата за мазето. Нейната двуслойна структура предлага  от страната на стаята фабрично подготвена основа за слой боя или мазилка.

В допълнение към много добрата топлоизолация, изолационният панел от каменна вата предлага защита от пожар и шум. Той има леко минерално покритие от двете страни. Този уплътнен горен слой предлага устойчива на натиск повърхност. Фабрично интегрираната основа е подходяща за много различни покрития: необработено, само боядисано, само измазано или измазано и боядисано. Изолацията се полага чрез залепване с подходящо лепило. Възможна е и комбинация от лепене и закрепване с дюбели. След това панелът може да бъде боядисан или измазан.

Панелите се предлагат с дебелина от 60 до 200 мм и в удобен размер 800х625 мм. Изолационният панел от каменна вата има топлопроводимост λ от 0,035 W/mK и е деклариран като незапалим (A1) съгласно DIN EN 13501 класификацията на строителните продукти и строителните типове, по отношение на тяхното поведение при пожар.

Може да харесате още...

Izolacii.eu