pixel

Изолиране на наклонен покрив отвътре

Това видео ви показва как да използвате стъклената минерална вата (GMW) на Knauf Insulation с технология Ecose®, приложена между и под гредите. Тя става въздухонепроницаема с помощта на системата Homeseal LDS.

Нанесете между гредите GMW с Ecose® Technology на рула или плочи. Фиксирайте летвите за окачване с резба KI multizap, разположени на разстояние 600 мм една от друга, като използвате специалния аксесоар за отвертка и бит.

Монтирайте рула или плочи от GMW с Ecose® Technology, за да запълните дебелината на гредите в хоризонтална посока над Multizap. Закрепете веднага скобите за окачване на Multizap.

Ecose

Нанесете останалата част от GMW с Ecose® Technology и фиксирайте металния ъгъл върху стената, точно между гредите. Прикрепете металните профили за обшивка към скобите за окачване Mutlizap. Нанесете Homeseal LDS Solifit 2 (двустранно залепваща лента) върху металните профили.

Отстранете освобождаващото фолио на лентата Solifit 2. Нанесете KI Homeseal LDS Vapo Control Layer върху металните профили, като се уверите, че те са залепени към Homeseal LDS Solifit 2 и че има припокриване от 10 cм. Залепете припокриванията на VCL мембраната с Homeseal LDS Soliplan.

Използвайте лепило KI Homeseal LDS Solimur, за да създадете херметична връзка на VCL мембраната със стената и пода. Фиксирайте плоскостите от  гипсокартон на Knauf по посока на наклона. Отрежете излишната дължина на VCL мембраната на стената и пода.

Може да харесате още...

Izolacii.eu