pixel

Качество на покритията отвъд DIN стандартите

Klöber

Високопропускливата подложна мембрана Permo Easy 145 от Klöber има стойности, които надвишават изискванията по стандартите на DIN, например по отношение на водонепроницаемост и повишена здравина срещу разкъсване с пирони. Така Permo Easy 145 е одобрен и за кофраж, и за покриви с повишени изисквания. Стойността на sd е 0,03 м. Името на подложната мембрана на Klöber говори само за себе си – Easy 145 означава лесна обработка и ниско тегло: 145 грама на квадратен метър. Съгласно EN 13859-1 и EN 13859-2, мембраната може да се използва за покриви и фасади.

Трислойната комбинация от нетъкан плат и фолио на базата на полиолефин е хидрофобна, а от долната страна мембраната е ламинирана със специален стабилен спанбонд. Това позволява безпроблемен монтаж върху покриви със или без кофраж, но също и директна употреба под шисти или други покривни материали. Permo Easy 145 се предлага както с (Permo Easy SK2), така и без двойни самозалепващи ленти.

Klöber

Подложката, защитена с шевове и перфорация, е особено препоръчителна, когато има по-високо ниво на изисквания, например в таваните, които се използват за жилищни цели. Двойните самозалепващи се ленти предлагат и двойна сигурност за защита на това жилищно пространство и позволяват ветроустойчиво и енергийно ефективно залепване, дори при наличие на влага и прах.

Снимки – Klöber.

Може да харесате още...

Izolacii.eu