Как да задържим фасадите свежи за по-дълго?

deko

Замърсяването на околната среда, особено в големите градове, оставя трайни белези върху фасадите. Дъждовете и външната влага допълнително влошават състоянието на фасадното покритие, тъй като заедно с тях попиват част от повърхностното замърсяване. Така фасадата с всеки изминал ден става все по- мръсна.

Благодарение на съвременните иновативни разработки в строителството, имаме решение на проблема. Навлизането на нано технологията в производството на строителни продукти придава на готовия продукт конкурентни предимства, удовлетворяващи изискванията на потребителите, а точно подбраните компоненти и добавки са гаранция за високо качество.

dekoПри производството на Deko professional Полиуретанова нано мазилка се използват различни съставки, гарантиращи устойчивостта на покритието във времето. Полиуретановият компонент в мазилката не позволява образуването на микропукнатини и изсветляването на фасадата. Така няма да се изненадате, че избраният от вас цвят се променя бързо от слънчевата светлина. Нано дисперсията позволява самопочистване на фасадата, възпрепятства образуването на плесени и не позволява проникването на вода. Благодарение на съдържанието на фибри, пластичните деформации се свеждат до минимум. По този начин фасадата остава по-устойчива във времето, запазвайки свежия си вид.

Deko professional Полиуретанова нано мазилка се предлага в различни структури (драскана и влачена) и може да се оцветява машинно в богата палитра от цветове.

Mазилките от серията Deko professional са с нисък разход, лесни за полагане и оформяне на декоративния ефект. Устойчиви са срещу проникване на петна, миризми, прах и механични въздействия, като износване и напукване.

През активния строителен сезон Оргахим отново предоставя на своите клиенти възможността напълно безплатно да тонират мазилки от серията за професионалисти Deko professional. Всеки потребител може да избере уникален цвят от специалния промоционален картел Deko professional.

Мазилките могат да бъдат оцветени във всички обекти с тонираща система на Оргахим.

Научете повече за мазилките Deko professional.

За контакт и повече информация – Оргахим.

Може да харесате още...