Kee Safety осигурява защита на покрива със системата KeeGuard®

Kee Safety 1
Водещият световен доставчик на системи за предпазни парапети – Kee Safety, предлага свободно стояща система KeeGuard® за защита при извършване на строителни работи на покрива. KeeGuard® гарантира безопасността на работещите, без инсталацията ѝ да вреди на самия покрив.

Подходяща за използване върху бетон, асфалт, PVC мембрани и филцови покривни повърхности, KeeGuard® може да се приложи на почти всеки плосък покрив с наклон до 10 градуса. Оградната система е съвместима с редица покривни конфигурации и е налична за много различни видове покриви, независимо дали е монтиран граничен парапет, или покривът е напълно отворен по периметъра.

За да стои свободно и стабилна, KeeGuard® използва система от противотежести. Рециклирани PVC противотежести осигуряват много добре видима и нехлъзгава безопасна основа, която стои свободна и не прониква в покривната мембрана. Не изисква заваряване, пробиване или болтоване на покривното покритие. KeeGuard® разполага с поцинкована стоманена арматура и система за колективна защита в модулна конфигурация.

KeeGuard® е напълно тествана и отговаря на най-новите изисквания за безопасност при работа на покрив. Предлага се и в олекотен алуминиев вариант.

Вижте също...