Клик система за бърз монтаж на улуци от Lindab

Lindab

Времето е пари – това мото особено точно се отнася в строителството както за отговорната компания, така и за клиента. За да направи инсталирането на елементите на покрива и фасадите възможно най-удобно и спестяващо време, швейцарската компания Lindab, разработва клик система за своите продукти: улуците и стоманените профили могат да бъдат инсталирани лесно без предварително обучение или специални инструменти.

Lindab

Новите продукти на компанията са особено лесни за сглобяване и са предназначени за оптимално използване на материала и времето за монтаж, без да се жертва качеството. Улуците на Lindab Rainline се поставят без специални инструменти или запояване и могат да бъдат монтирани за „нула време“. В допълнение, гъвкавите и регулируеми конзолни канали улесняват монтажа. Здравите крепежи могат да бъдат монтирани на разстояние от 60 до 80 cm, което спестява допълнителен материал. С тази система времето за сглобяване може да бъде намалено с до 40%.

Също толкова лесен за сглобяване е фалцираният покрив Lindab Click Roof. Докато обикновените покриви могат да се полагат само от квалифицирани работници, тези профили могат да се обработват от всеки без предварително обучение, тъй като не се нуждаят от специални машини или друг специален инструмент.

Lindab

Монтажът се извършва само в няколко стъпки чрез скрито завинтване на профилите.

За повече информация: Lindab

Вижте също...