pixel

Кои са новите участници в архитектурния форум Building Style 2021

Building Style

Изключителен интерес предизвиква 18-тото издание на форума, който тази година ще се състои от вторник до петък (23-26 ноември) в СПА комплекс Старосел. Над 200 са до момента потвърдилите, желаещи да бъдат част от традиционния Архитектурен форум Building Style 2021, а 35 са компаниите, които ще представят своите продукти и технологии пред архитекти, проектанти, строителни предприемачи и инвеститори.

Климамаркет Ефендулов, Национална асоциация на строителните предприемачи, Атлантис България, Паркетен стил, Идеал Стандарт Видима и RECKLI България са новите участници. Така темите климатизация, имоти, строителство, ламинат, бани и архитектурен бетон допълват палитрата от информация на форума.

Арх. Цветан Петров от Архитектурно бюро „Иво Петров архитекти“ ще открие форума на 24 ноември. Старт на втория презентационен ден ще даде арх. Тихомир Казаков от SGI Architects & Masterplanner.

Building Style

Руди, Дули и Кукушев от РДМК и Борис Солтарийски ще вземат участие в ентъртейнмънта на 24 и 25 ноември. Дегустацията на японско уиски също ще бъде на 25-ти, четвъртък.

Building Style

Всеки, който желае да се включи във форума като участник с презентация, щанд или като гост, може да се свърже на телефон +359 888 98 55 55 – Ани Дамянова.

Повече за Архитектурен форум Building Style можете да научите тук.

Може да харесате още...

Izolacii.eu