pixel

Комбинация от стабилност и комфорт с Repac

Repac

Repac, доставчик на LVT подове, первази, изолационни подложки и подови профили, представя новия продукт “Nature Trend Authentic”.

Колекцията представлява успешна комбинация от модерен дизайн на пода и максимална функционалност. „Nature Trend Authentic“ се характеризира с няколко особености. Подовете са изключително стабилни, с повишена твърдост, разширяват се слабо, което ги прави идеален избор за големи площи с размери до 20 х 20 м. С обща дебелина от 6,5 мм, „Nature Trend Authentic“ обещава балансирана комбинация от стабилност и комфорт, състояща се от 5,5 мм подова настилка и 1,0 мм коркова подложка.

Дебелината на износващия слой от 0,55 мм осигурява издръжливост и устойчивост на износване, което го прави идеален за използване в класове 23 и 33. Автентичният релеф придава на пода реалистичен вид, почти неразличим от истинското дърво. Покритието „PureCoat Finish“ придава равномерен блясък от различните ъгли и прави подовете изключително издръжливи благодарение на повишената устойчивост на надраскване. С ниво на гланц от едва три до четири процента, новата колекция впечатлява с елегантния си, естествен вид.

Repac

Подовете са 100% водоустойчиви и затова са идеални за влажни помещения като кухни и бани. Вградената коркова подложка осигурява комфортна и тиха акустика в помещението, а четиристранното скосяване придава на подовете елегантна дефиниция и декоративен преход между отделните дъски.

Подовете „Nature Trend Authentic“ се предлагат в четири декора, които предлагат широка гама от възможности за дизайн за всяка обстановка.

Снимки: Repac

Може да харесате още...