pixel

Кубове осигуряват тишина и спокойствие

Cube

Cube е акустичен  звукопоглъщащ куб. Той е компактен, лесен за поддръжка и може да се използва навсякъде. Понякога е елегантна, стилна мебел за сядане, друг път привлича погледите към тавана, но винаги осигурява желаното спокойствие, като приглушава звуците.

Креативност и спонтанност в офиса

Кратка среща на бюрото на колега, брейнсторминг или спокоен разговор на кафе между две срещи.  „Тихият“ куб на производителя на мобилни акустични предмети B11 тежи по-малко от два килограма и ​​винаги може да се използва там, където е необходима тишина. Кубчетата могат да бъдат подредени в акустична колона – идеалната комбинация от дизайн и функционалност.

Cube

Стандарт в акустиката

CubeB11 Cube може да бъде персонализиран според корпоративния дизайн на компанията или просто във вашия любим цвят или специални мотиви. Той радва децата в детската градинa или у дома. Предлага се във формата на куб в пет размера и като кубоид в два размера.

Интелигентният акустичен куб лесно приема предизвикателството да направи високите помещения по-тихи. Кубове с различни размери и цветове могат да бъдат разположени на различни височини и да прихващат звуците по различни начини. Когато са във висящо положение, звуците достигат до тях от шестте им страни и ефективността им става максимална.

B11 е специализиран в творчески решения

Дирк Хубер основава компанията B11 ​​през 2011 г. и се фокусира изцяло върху темата за акустиката в помещенията. Mладата компания предлага технически решения за звукопоглъщане. Независимо дали са във вид на табуретка, кубоиден таван, преграда или окачване на стена – продуктите на B11 не само изглеждат добре, но и осигуряват условия за концентрирана работа в звукоизолирани помещения.

Може да харесате още...

Izolacii.eu