pixel

Lindab стартира нов продукт

Линдаб SRP click

SRP click новата алтернатива на класическият покрив със стоящ шев , вече се произвежда в завода на Lindab в Букурещ.

В началото на месец юли Линдаб започна произвоството на нов прадукт във фабриката си в Букурещ – Lindab SRP click.  SRP click e  бързо и надеждно решение за покривно покритие,  което усъвършенства традиционния медот за монтаж на гладък покрив със стоящ шев.

SRP Click е и  по-достъпен вариант на класическото покривно покритие от гладка ламарина със стоящ шев . Продуктът представлява гладък лист стомана с полиестерно покритие, огънат от двете страни по дължината, така че да се монтира много лесно на обекта. С Lindab SRP click получавате  класическият елегантен вид на фалцираният покрив.  Продуктът е подходящ за употреба на покриви с наклон  14 или повече градуса.  Продуктът се предлага в три вида покритие и над 16 цвята. Компанията планира и промоция за новият си продукт в идните месеци.

Lindab SRP click се предлага в два варинта съответно с височина 25 и 38 милиметра. Ширината на профилът  също зависи от височината на страничната сгъвка, като тя е нето 477мм за височина 38мм и нето 500мм за височина 25мм. Дължината  е според желанията на клиента и според проекта като варира межде 800 и 6000 милиметра. Профилите Lindab SRP click се изработват от поцинкована стомана с дебелина 0,5мм. Освен това има възможност за избор между стандартният идеално гладък лист и лист с две междинни ниски вълни.

Може да харесате още...