pixel

Марисан – носител на награда „Най – добра българска фирма“ за 2013 година

Марисан

При връчването на наградите на превръщащия се в традиционен конкурс „Най-добра българска фирма“, на тържествена церемония проведена на 07.11.2013 г., МАРИСАН спечели високото признание Победител в категория „Фирма на публиката“.

Второто издание на организирания от Първа Инвестиционна банка (Fibank) конкурс, отразяващ постиженията на фирмите участници през 2012 г., предизвика огромен интерес и привлече за участие 110 български фирми, както и много участници в гласуването.

Крайното класиране беше определено по предварително установен регламент, от жури в състав Васил Христов – изпълнителен директор на Първа инвестиционно банка; Димитър Костов – изпълнителен директор и председател на УС на Fibank (Първа инвестиционна банка); Светла Костадинова – изпълнителен директор на Института за пазарна икономика; Венелина Гочева – управител на Медийна група „България Холдинг“; Емил Хърсев – финансист; Лъчезар Богданов – управляващ партньор в „Индъстри уоч“; Йордан Матеев – главен редактор на Форбс – България; Кънчо Стойчев – социолог, както и от гласовете на голям брой потребители на специално разработения за целта интернет сайт.

Най-добра българска фирма

Ръководния екип на МАРИСАН оценява високо тази престижна награда, която освен израз на доверие и силна мотивация, е и ангажиращ фактор за запазване на високото ниво, както и за развитие в посока предлагане на нови решения, с качество конкурентно на най-добрите в Европа.

МАРИСАН е модерна българска компания, в която се гордеем с богат и дългогодишен опит в производството и предлагането на богата гама от системни решения и материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие, компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден доставчик на интегрирани комплексни решения в редица области на строителството.

Марисан„С огромно уважение към всички участвали в конкурса, поздравяваме носителите на награди в различните категории и благодарим на хилядите потребители подали своя глас за предпочитаната от тях фирма!

Ръководството на МАРИСАН благодари и на организаторите на това благородно съревнование, което подпомага утвърждаването на европейския имидж на компаниите в България които произвеждат и предлагат отлични продукти и услуги!

От името на Мениджмънта на МАРИСАН, отдаваме заслужената благодарност на всички служители и работници на фирмата, за себеотдайността, знанията и устрема с които спечелихме тази висока оценка за нашия труд.“, коментира маркетинг директора на фирмата Иво Колев.

Може да харесате още...