Марисан представя подова замазка ЦИМЕНТОЛ®


ЦИМЕНТОЛ® е висококачествена подова замазка на циментова основа с универсално приложение за ръчно полагане на дебелина от 10 мм до 80 мм. Разтворът е предназначен да се полага като изравнителна, плаваща или свързана замазка и е изключително подходящ за употреба под хидроизолационни покрития на всякаква основа във влажни и мокри помещения, на балкони, тераси, покриви и др., позволявайки и задаването на наклони за тяхното оттичане.

Предназначен е за полагане на замазки под финишни подови покрития като мокети, PVC, коркови, керамични или каменни покрития, паркет и др. При леки и инцидентни механични натоварвания и дебелина на слоя над 30 мм, повърхността може да бъде използвана директно, без нужда от финишно покритие (мази, складови помещения и др.).

ЦИМЕНТОЛ® е мразоустойчива и с понижена свиваемост. Може да бъде използвана като универсален разтвор за поправки на минерални подове от всякакъв вид. Подходяща е за използване като материал за полагане на бетонни павета, подови плочи и др. За вътрешна и външна употребa.

За контакти и повече информация – www.marisanbg.com.