Марисан представя ТЕРМОФЛЕКС® EPS UNDERFLOOR


ТЕРМОФЛЕКС® EPS UNDERFLOOR са изолационни плочи за бърз и ефикасен монтаж на водно подово отопление. Произведени са от експандиран полистирен (EPS) с висока плътност с много добри топлоизолационни свойства, които намаляват драстично топлинните загуби през пода и повишават ефективността на отоплителната система.

Плочите разполагат с дистанционери, които позволяват безпроблемното фиксиране на отоплителни тръби с диаметър вариращ от 16 мм до 18 мм. Дистанционните конуси са разположени така, че броят на тръбите и разстоянието между тях да могат да бъдат определяни индивидуално в зависимост от желаният интензитет на отоплението.

ТЕРМОФЛЕКС® EPS UNDERFLOOR се полагат бързо и лесно, без да е необходимо използването на допълнителни елементи за закрепване на отоплителните тръби, които остават защитени от евентуални повреди по време на монтажа. Подходящи са както за домашни така и за промишлени инсталации на водно подово отопление, като покриват всички изисквания за обща кумулативна топлоизолация, както и за нива на транспортно натоварване на пода.

Могат да бъдат използвани също така и за поставяне на разнородни инсталации (газови, климатични, електрически и др.). Притежават точни размери и са устойчиви на стареене. Не променят формата си и не се свиват в периода на експлоатация.

За контакти и повече информация – www.marisanbg.com.