Модерни решения за тавани на отворени пространства

Armstrong

В Брюксел служителите на фламандските държавни органи наскоро се преместиха в нова офис сграда с обща площ от 66 500 м². Таваните на новата сграда са решени със системата от панели 8500 Optima L Canopy и минерални и метални тавани на швейцарската компания Armstrong. Съвременните офиси с отворен план до голяма степен определят работния живот в сградата. Съобразено с дизайна и бюджетните спецификации на клиента, планиращите избират модерни и високопроизводителни решения за тавани за офисите на отворените офиси: Optima L Canopies от Armstrong.

Armstrong

Тези таванни плоскости на основата на стъклена вата имат диаметър 1200 мм. Те са естетично дизайнерско решение за отворените офисни пространства и в същото време предлагат отлично поглъщане на звука и добро отражение на светлината. По желание на клиента, фирмата производител доставя плоскостите в различни версии: без вдлъбнатини и с готови отвори за осветление и детектори за движение.

Armstrong

В общите части на сградата са използвани таванните панели Ultima +. Асортиментът на Ultima + от производителя е сертифициран и предлага освен другото и 87% отражение на светлината и високи стойности за поглъщане на звука. В допълнение компанията обещава и добра дифузия на дневната светлина и ниско ниво на блясък. По предложение на архитектурния офис в обществените зони е монтиран и специален вид метален таван: тези панели имат специална перфорация с три различни диаметъра.

За повече информация: Armstrong

Вижте също...