pixel

Монтаж, изолация и уплътнение от един източник

Hermann Otto

С продуктите на Hermann Otto (Otto-Chemie) могат да се извършват практически всички монтажни, изолационни и уплътнителни дейности в сухото строителство.

Професионалистите ще намерят подходящите продукти в Otto – от монтажа на рамка за гипсокартон (изработена от дърво и метал), рамки за врати, сухи замазки и акустични панели до закрепването на изолационни плоскости, херметичния монтаж на пароизолации (също и върху зидария) и допълнителната изолация на кухини с полиуретанова пяна до уплътняването на рамки за врати към стената или на гипсокартон към тавана и пода.

Hermann Otto

Експерти с дългогодишен практически опит в строителния сектор работят в Otto както в областта на продуктовото консултиране, така и в областта на продуктовия мениджмънт. „Благодарение на нашето ноу-хау и широката продуктова гама можем да предоставим на търговците множество решения, свързани с приложението, както и практически инструкции за обработка на продуктите“, потвърждава Андреас Хубер, продуктов мениджър в Otto. „Предоставяме ги на нашите клиенти чрез професионалните ръководства, поредица от теми в Instagram и специален уебсайт.“

Снимки: Hermann Otto

Може да харесате още...