Надеждно отводняване и бърз монтаж на покривната изолация

BauderPIR

PIR изолация с алуминиев филм за плоски покриви

Изолацията с полиизоцианурат (PIR) и алуминиев филм, осигурява надеждно отводняване и в същото време ефективна изолация на покрива. Монтира се бързо и лесно, сроковете за доставка са кратки и се съхранява лесно.

Плоските покриви обикновено трябва да имат наклон, тъй като застоялата вода може да причини щети. Продуктът BauderPIR T напълно се съобразява с този наклон. За да може да се работи на строителните площадки бързо и сигурно, за изолация на плоски покриви е разработена системата BauderPIR FA с алуминиево покритие. С наклон от два процента, тя осигурява надеждно оттичане на водата. Благодарение на ниската топлопроводимост 023/024 тя допуска малка височина на изграждане.

BauderPIR

Високоефективна и стабилна изолация в осем стандартни размера

Ако са направени от един слой, стандартните наклонени плочи BauderPIR FA (наклон от 30 до 230 милиметра) могат да бъдат дълги до 9,60 метра. С допълнение от една специална и особено тънка плоча (наклон от 5 до 30 милиметра) дължината може да достигне до 10,80 метра. Чрез монтиране на наклонена изолация от няколко слоя, което се препоръчва от енергийна гледна точка, заедно с базовите плочи на BauderPIR FA, тази дължина може да бъде увеличена многократно. BauderPIR FA е подходящ за строителство с битумни и пластмасови листове и може да бъде допълнен с наклонените плочи на Bauder и с оптимизираната система за линейно отводняване Bauder LES.

Основата за изолацията на плоския покрив е подконструкция със съответната битумна пароизолация. Основните плочи на BauderPIR FA се полагат първи, след което се монтира наклонената изолация BauderPIR FA.

BauderPIR-FA

Наклонената изолация осигурява оптимална изолация на плоския покрив, прецизно оттичане към канализацията, лесен монтаж и безпроблемно, спестяващо място съхранение.

Може да харесате още...