pixel

Naturinform пуска нови декинг дъски за тераси, подходящи за градски сградни концепции

Изработени от дървесно-полимерен композитен материал (WPC), новите декинг дъски за тераси, Die Urbane от Naturinform, се отличават с ненатрапчивост благодарение на петте приглушени естествени цвята, съчетани с фино зърнеста гладка матирана повърхност. Продуктът е ориентиран към собственици и проектанти, които търсят непреходна архитектура и модерни стилове в оформлението на екстериора.

Пиа Хобек, маркетинг мениджър в Naturinform, споделя следното по време на презентацията на продукта: „При разработването на Die Urbane се съобразявахме много с актуалните архитектурни тенденции, но също така бяхме вдъхновени от съвременния начин на живот. Духът на времето ясно върви в посока на делови, праволинейни обеми, които често оформят пространството в компанията на ярки фасади. Имайки предвид това, създадохме декинг дъска, които лесно се вписва в характера на сградите със своята ненатрапчива и леко заърнеста повърхност и естествените си цветове, като позволява продължение на интериорния стил навън.“

Die Urbane се предлагат в актуалните нюанси речен камък, лен, сизал, глина и тютюн, които са базирани на материали от природата, от една страна, и съвременни цветови тенденции в интериора, от друга. При индивидуални желания за различен цвят, Naturinform предлага и продукти по поръчка.

Напречното сечение на дъската позволява ширина на фугата от само 5 мм. Едностранно полаганата дъска има ширина от 160 мм и се предлага в стандартните дължини от 3, 4, 5 или 6 м. При посикване могат да бъдат поръчани и индивидуални дължини от 2 до 13 м. За един квадратен метър са необходими 6 линейни метра материал, което е около 22,8 кг/м².

Може да харесате още...