pixel

Нова гама бързи замазки от Thomsit

Thomsit 1

Thomsit, марка на PCI Augsburg GmbH, пусна на пазара нова гама решения за замазки за ускоряване на процесите на строителната площадка.  Общо шест продукта – от свързващ агент през бързо втвърдяваща циментова смес до готова смес за замазка, ще подпомагат проектанти и изпълнители при реализацията на проекти в съкратени срокове.

Свързващ агент за замазки

За подготовка на основата като нов продукт компанията предлага свързващ агент E 40 H.  Подходящ за производство на композитни подови покрития с висока степен на защита в промишлени и търговски помещения. Продуктът може да се използва навсякъде на закрито и на открито, тъй като е водоустойчив и устойчив на замръзване.

Бързо втвърдяващо циментово лепило и циментова смес

За обработката на по-големи площи се препоръчва употребата на новото бързо втвърдяващо циментово лепило. Продуктите могат да бъдат нанасяни с помпа. Различната степен на якост се постига чрез използването на различни пропорции за смесване с пясък. На разположение са и две свързващи вещества с различна скорост на втвърдяване.

Бързо втвърдяваща готова замазка

Готовият разтвор е предназначен за бетонни подове, циментови замазки, стълби, промишлени подове и дори малки площи. Смесена с вода, замазката е готова за употреба. Няма нужда да се добавя пясък. Използването на готовите смеси намалява риска от строителни грешки като например грешно съотношение на свързващото вещество и пясъка. Thomsit предлага готовото решение в два варианта – с готовност за употреба в рамките на един или седем дни. Системата се допълва от бърза замазка с променлива консистенция – от течна до почти стабилна за максимална гъвкавост – идеално решение за малки площи, ремонти и циментиране.

Цялата серия продукти на Thomsit е съобразена с изискванията за здравословно строителство. Всички решения са с ниски емисии – EC1 PLUS съгласно GEV-EMICODE.

Може да харесате още...

Izolacii.eu