Нова биомазилка за вътрешно приложение от Südwest

Bioputz 1

Лесна за употреба, със защита срещу мухъл, контрол на влагата, отсъствие на консерванти, разтворители и омекотители, както и висока степен на свобода в приложението – така Südwest комбинира характеристиките на новата си биомазилка за вътрешно приложение. С всичко това продуктът съчетава предимствата на дисперсионните мазилки с тези на силикатните покрития.

Един продукт – три приложения

Като “решение за широка употреба”, биомазилката е подходяща за всеки интериор. Благодарение на широкия си набор от приложения, тя заменя своите предшественици от същия производител:  KH вътрешна мазилка MP, KH вътрешна мазилка и SIL вътрешна мазилка.

Тъй като новата формула напълно елиминира консерванти, разтворители и омекотители, както и познатите алергенни съставки, тя се препоръчва изрично за интериори в по-чувствителна среда – например за детски стаи, болници или домове за възрастни хора.

Новата мазилка може да се полага машинно. Поради стандартния размер на зърното тя позволява оформлението на различни структурни повърхности. Цветът е с висока степен на чистота на бялото, което дава възможност за добро тониране и пълна свобода за разгръщане на идеите на собственици и строители.

Биомазилката за вътрешно приложение се основава на силикатна формула. По този начин тя притежава свойствата на минералните покрития – влагорегулираща и алкална, което от своя страна осигурява балансирана влажност на въздуха в помещенията и естествена защита срещу образуването на мухъл без използване на химикали.