Нова система на Pallmann за многоцветно колориране и оформяне на паркетни подове

Pallmann 1

От повече от 20 години Pallmann непрекъснато доразработва и усъвършенства своето еднокомпонентно запечатване за паркет на водна основа Pall-X 96. Съставът отново е оптимизиран през 2019 г. по отношение на надеждността на обработката.

Колекция Freestyle

От друга страна, немската компания от Вюрцбург въведе в началото на 2020 г. нова система за многоцветно боядисване и дизайн на структурирани паркетни повърхности. Посетителите на щанда на компанията на специализираното изложение Domotex успяха да се убедят в изразителния под, създаден с помощта на цветовете от новата колекция Freestyle на Pallmann.
Pallmann 2

Новата цветова концепция дава възможност за многоцветен дизайн на структурирани паркетни повърхности: Благодарение на шлифовъчната машина за паркет Pallmann Spider с “комплект четки за структуриран паркет”, дървеният под бързо се превръща в уникален в няколко лесни стъпки.

Дванадесетте различни актуални цвята от колекцията Freestyle могат да се комбинират според вкуса и изискванията на клиента:
– Тониращ маслен грунд подчертава цвета и структурата на дървесината;
– Системният компонент Pall-X Color Effect задава визуални акценти.

Покривните цветове навлизат във вдлъбнатините на дървесната структура и в зависимост от растежа подчертават естественото зърно на дървото. Желаният ефект може да бъде засилен от степента на структуриране.

Вижте също...