pixel

Нова система за смесване на оцветители с пигментни перли

Mega

Mega Group пуска на пазара два нови продукта – Mega Pearls и Mega Quick & Easy Speedfiller. Докато системата за смесване със замразени пигментни перли Mega Pearls предлага нови възможности в технологията за оцветяване, втората иновация е самонивелираща се замазка за стени. Според компанията новата система за смесване Mega Pearls прави революция в традиционната техника за оцветяване. Особеното тук е, че в съответния основен материал вече не се влагат течни тониращи пасти, а лиофилизирани пигментни топчета. Тъй като Mega Pearls не са свързани във воден разтвор, те не променят вискозитета на оцветявания материал.

Mega

При почистването и поддръжката на машината вече не се образуват опасни отпадъци и тъй като Mega Pearls имат почти неограничен срок на годност, те могат да се съхраняват в големи количества.

Другата технологична иновация на марката Mega е  самонивелиращата се замазка за стени Mega 610 Quick & Easy Speedfiller, както и подходящото за нея устройство за пръскане Mega Quick & Easy 5.0. Новата замазка за стени създава абсолютно гладки повърхности, без нужда от изглаждане, шлайфане и грундиране.

Друг плюс е, че използването на особено стабилно свързващо вещество и специалните водоотблъскващи свойства на материала я правят подходяща основа за работа с тапети, тъй като при нанасянето на пастата нищо не набъбва. А ако има грешка в схемата на пръскане, материалът може да се шлифова перфектно. Подходяща е за нанасяне с дебелина от 0,1 до 1,5 мм и може да се боядисва без грунд.

Снимки: Mega

Може да харесате още...

Izolacii.eu