Нова варо-циментова мазилка за бърза обработка на големи площи

От Hasit Trockenmörtel GmbH разработиха нова варо-циментова мазилка – с Hasit 653 Rapid се работи много бързо, лесно и сигурно, което значително съкращава работния процес.

Общоизвестно е, че факторът време играе все по-голяма роля в строителството. По-бързото изпълнение на строително-монтажните дейности води до по-ниски разходи и по-доволни строители и инвеститори. Ето защо от Hasit разработват обработващата се лесно и бързо варо-циментова мазилка 653 Rapid. Тя е изцяло минерална и не съдържа полистирол.

Като мазилков разтвор клас CS II материалът се характеризира с оптимизирано свиване и може да се използва като външна и вътрешна мазилка за стени, тавани, колони и прегради. Разтворът е универсално приложим за всички минерални основи.

Варо-циментовите мазилки са подходящи за грундиране на влажни помещения като тоалетни, бани, сауни или гаражи. 653 Rapid намира приложение и при търговски санитарни помещенияq като обществени бани, хотелски кухни или кланици. Когато се използва в кланици, следва да се нанесе допълнителен запечатващ слой (уплътнение) в зависимост от степента на влажност на помещенията и съгласно съответните нормативни изисквания.

Вижте също...