pixel

Нова влагоустойчива система за тапети от Мапей

mapei

Мапей предлага система Decor Shower, която позволява тапети от фибростъкло, винил и нетъкан текстил да се използват за дизайн на бани. Това е възможно дори при продължително използване на душа, както се случва в хотели, спа центрове или фитнес студия. Може да се направи и стилен дизайн с тапети на акцентни стени зад вани, мивки или тоалетни, включително запечатване върху стари плочки.

Сърцето на новата влагоустойчива система за тапети се нарича Ultrabond Eco Decor Wet. Това е еднокомпонентно лепило на основата на силилирани полимери. Може да се използва за залепване на декоративни тапети от фибростъкло и винил както върху абсорбиращи, така и върху неабсорбиращи повърхности. След втвърдяване Ultrabond Eco Decor Wet е устойчиво на влага и температура.

Уплътнителната система е завършена от алифатно полиуретаново защитно покритие Mapecoat Decor Protection. То е двукомпонентно, прозрачно и повишава устойчивостта на износване, освен това улеснява почистването на покрития от фибростъкло и тапети. В същото време тапетите са защитени от промени в цвета, причинени от UV лъчи.

Компонентът Planiprep Contract се използва за допълнителни работи по изравняване, ремонт или шпакловане. Покрития от керамика и естествен камък също могат да бъдат изгладени и изравнени с бързосъхнещия, стабилен, циментиращ пълнител без допълнителен грунд.

Може да харесате още...

Izolacii.eu