pixel

Ново от Soprema – битумен грунд и модифицирано горещо битумно лепило

Soprema

Експертът по хидроизолация Soprema предлага на пазара два нови продукта – битумен грунд PEB от рециклируеми материали и Blockbitumen Soprema ESBIT.

Soprema PEB е бързо залепващ рециклируем битумен грунд, който може да се използва универсално. При запечатването или залепването му той обещава висока адхезия към минерални основи, метал, битумни листове и други основи. Полимерният битум, използван за производството на грунда е 100% рециклиран. Грундът се предлага в 25 литров контейнер с практичен чучур.

Blockbitumen Soprema ESBIT е модифицирано горещо битумно лепило с много висока сила на свързване за обработка в процеса на леене. Новият продукт заменя 100/25 ESBIT. Той е лесен за обработка и е подходящ като трайно сигурно уплътнение при всички конструкции, в които покривните уплътнителни листове са положени в горещ битум или изолационните материали са залепени по цялата повърхност.

Според информация на Soprema, тези продукти са произведени по възможно най-спестяващия ресурси и енергийно ефективен начин в цеховете на компанията във Вестервалд. Благодарение на съвременните производствени процеси цялата битумна гама не трябва да съдържа оксидни битуми.

Може да харесате още...

Izolacii.eu