pixel

Онлайн платформа прави виртуални обиколки на имоти

Разработиха първата по рода си у нас и втора в цяла Европа онлайн платформа за търсене на имоти, която разпознава местоположението на потребителите и им показва резултати, обвързани с него. Приложението на Grind Web Studio ще се предлага на международния пазар.

Проектът обединява в себе си интерактивна географска карта с пълноценен софтуер за управление на взаимоотношенията с клиентите. Към тях създателите на системата са добавили редица допълнителни функционалности, сред които някои от най-иновативните уеб и мобилни технологии. Така например платформата може да определи автоматично местоположението на потребителя и да му предлага недвижими имоти, обвързани с този фактор.

Друга иновация е възможността потребителят сам да си очертае някаква зона върху географската карта и системата да му предложи резултати само в тази зона. Виртуалните обиколки също са новост за този тип онлайн услуги, позволявайки на посетителите на сайта да разгледат всички помещения на предлагания имот, все едно наистина се разхождат в него.

При обаждане в агенцията, клиентът автоматично се сдобива с акаунт в системата и започва да получава предложения според специфичните параметри и местоположение, които го интересуват. Платформата е изцяло българска разработка, а към нея вече има интерес от чуждестранни компании в сегмента на недвижимите имоти.

darikfinance.bg

 

Може да харесате още...