Оргахим подарява цвят

През активния строителен есенен сезон Оргахим предоставя отново на своите клиенти възможността напълно безплатно да тонират мазилки от серията за професионалисти Deko Professional. Всеки потребител може да избере уникален цвят от специалния промоционален каталог.

Безплатното тониране на мазилки ще продължи до края на месец октомври. Промоцията включва следните артикули:
– силиконови мазилки – всички структури;
– силикат-модифицирани мазилки – всички структури;
– полимерни мазилки – всички структури.

Мазилките, включени в акцията се тонират по каталог „Deko Professional безплатно тониране на мазилки”, който включва 143 цвята.

Мазилки може да бъдат оцветени във всички обекти с тонираща система на Оргахим. Повече информация за търговските обекти можете да намерите тук.

С цел улеснение на своите клиенти, Оргахим разработи специално приложение за симулиране на цветове върху интериор и фасада.

С приложението „Виртуално боядисване” може да се види как изглежда идеен цветови проект преди да се пристъпи към покупка на мазилка и нейното оцветяване. Виртуалното боядисване е достъпно на този адрес.

Мазилките Deko Professional на Оргахим са с нова, подобрена формула, която допринася за по-добрата им паропропускливост, по-ниска водополглъщаемост и висока устойчивост на цветовете на UV лъчи.