pixel

Откриват нов завод за термопанели от полиуретан и минерална вата до Пловдив

Europan

На 22 Септември 2020 година стартира новият завод на Европан АД за производство на полиуретанови сандвич панели, панели с пълнеж от каменна/минерална вата, панели с изолация от PIR, формована ламарина и завършващи елементи и крепежи.

Европан АД е нова и амбициозна компания, родена от дългогодишното партньорство между гръцки и български инвеститори. Тя е част от Kamaridis Global Wire Group от които черпи знания и опит.

Kamaridis Global Wire Group S.A. е едно от най-големите гръцки металопреработващи предприятия, производител на покривна ламарина, сглобяеми изолационни и строителни полиуретанови панели основана през 1976 г.

EuropanЕвропан АД започва работа през 2020 г., въпреки усложнената икономическа обстановка в света породена от Covid-19. В своите ултрамодерни съоръжения, фирмата започва да произвежда топлоизолационни полиуретанови панели (PUR), пожароустойчиви панели (Rockwool) и пожароустойчиви полиуретанови панели (PIR), които се използват в производството на метални и изолационни компоненти, облицоване на сгради, индустриални хладилни камери и модерна инфраструктура. Фирмата предлага и стоки, материали с покритие от панели и всякакви други продукти, свързани с тях (напр. окомплектовки, профили, винтове и др.).

Централните офиси и производствените мощности на Европан АД са разположени в с. Царацово, обл. Пловдив, върху терен от около 60 000 м² и съоръжения, покриващи площ от 14 000 м².

Модерните съоръженията и сертификатите за качество гарантират максимално качествени продукти с най-кратки срокове за доставка и конкурентни цени на пазара. Производството спазва всички изисквания за безопасност и ергономичност както и европейските стандарти.

Може да харесате още...

Izolacii.eu