Отличие за структурната мазилка на “Теразид”

„Структурна мазилка ТЕРАЗИД” спечели в категорията „Сухи строителни смеси” в конкурса „Най-добър строителен продукт” на портала за строителство citybuild.bg. Инж. Велин Александров, мениджър „Продажби” в Теразид ЕООД, получи почетната грамота за мазилката, която е един от първите продукти, произвеждани от компанията.

Мазилката е суха смес на база бял цимент с добавени минерални пълнители с подходяща зърнометрия и полимерни добавки. Предназначена е за направа на фина защитно-декоративна мазилка за външни и вътрешни стени и тавани. Сухата структурна мазилка е отлично решение за освежаване на стари фасади или за икономично завършване на топлоизолационни система.

„Структурна мазилка ТЕРАЗИД” е петият продукт на водещия български производител на лепилала, мазилки и топлоизолационни материали, който получава високата оценка на майстори и потребители. Досега през годините в конкурса “Най-добър строителен продукт” са били отличени лепилото за плочки „Теразид Standart”, флексовото лепило, клас C2T „Теразид Flex”, интериорната боя „Акрилекс” и „Развор за тухлени зидарии”.