Пакет за ефективна изолация на тавански пространства от BayWa

BayWa

Изолацията на подпокривните пространства спестява разходи за отопление, подобрява климата в тези помещения и е предпоставка за създаването на допълнително жилищно пространство на тавана. За да улесни реализирането на изолацията на покрива за своите клиенти, немската компания BayWa Baustoffe представи пълен пакет с продукти за преобразуване и реновация на таванските помещения. Комплектът се предлага в два варианта и включва всички материали, необходими за професионално преобразуване на таванско помещение, от филца до изолацията, летвите, гипсокартона и замазката.

BayWa

При избора на продукт специално се набляга на висококачествените строителни материали с ниски емисии, за да се постигне здравословен въздух в помещението, въпреки оптималното уплътняване. Така всеки, който изолира покрива си, също така допринася за опазването на климата, тъй като подобрява енергийния и CO2 баланс на сградата.

BayWa

Използването на материали с ниски емисии спомага за намаляване на опасните вещества във въздуха, за регулиране на климата в помещенията и за защита от вредни влияния. Пакетът за изолация на тавани от компанията предлага безопасно решение според инструкциите на производителя. Той включва само доказани материали с ниски емисии, които допринасят за добър и здравословен въздух на закрито.

За повече информация: BayWa

Вижте също...