pixel

Перфектно изравняване с Thermozell

Thermozell

Неравните повърхности са голямо предизвикателство, особено при ремонтирането на сгради. Преди полагане на изолационни слоеве или замазка, върху всички неравности, както и върху инсталираните тръбопроводи или кабелни и вентилационни канали трябва да бъде нанесен изравняващ слой.

Термоизолационният лек бетон Thermozell помага подовата конструкция да се изгради бързо, икономично и в съответствие със стандартите. Изравняващият пълнеж може да се използва както като топлоизолация, така и за компенсиране на височината и нивото. Всички продукти на Thermozell осигуряват с минимални усилия бърза готовност за полагане и равномерно темпериране на целия под.

Thermozell е идеалният изходен материал за производството на стандартизиран стиропорен бетон, съставен е от рециклиран EPS гранулат, който при специален процес се обработва с добавки. Смесването с цимент се извършва директно на строителната площадка. Лекият бетон се използва в стари и нови сгради, както на закрито, така и на открито. Продуктите от типа Thermozell-Sackware speed са снабдени с добавки още при производството, които позволяват бързо изсушаване и готовност за покриване.  Обработеният гранулат EPS гарантира бързосъхнеща изравняваща изолация, подходяща за вътрешна и външна употреба.

Може да харесате още...

Izolacii.eu