pixel

Пионерът в областта на уплътнителните системи Illbruck навърши 70 години

Illbruck

Като един от пазарните лидери в Европа, компанията работи в тясно сътрудничество с проектанти и производители, за да развива непрекъснато продуктовото си портфолио и по този начин да направи сградите устойчиви. Това включва първокласни решения за най-високите изисквания, както и продукти за стандартни приложения с по-ограничен бюджет. Като марка на Construction Products Group (CPG) Europe, Illbruck предлага безопасни и ефикасни продуктови системи за строителни конструкции, сградни обвивки, интериорен дизайн и санитарни зони.

Портфолиото се състои от седем продуктови групи: ленти, фолиа, уплътнители, лепила, полиуретанови пени и специални продукти, като системата за предстенно монтиране или високотемпературни силикони.

Illbruck

Марката Illbruck е символ на перспективни продукти, които са съобразени с настоящите изисквания. Актуален пример за това е развитието на продуктовата гама в рамките на проекта “Европейско портфолио” на CPG Europe. Illbruck въведе нова система за цветово кодиране за пет области на приложение и седем продуктови групи.

Новото цветово кодиране може да бъде намерено върху опаковките заедно с информация за приложенията и предимствата, за да може клиентът бързо да намери правилния продукт или желаната продуктова група на различни езици.

Със своя 70-годишен опит специалистът в областта на изолациите е винаги една крачка напред: i3 например е първата система за уплътняване на прозорци, TP650 illmod trioplex е първата многофункционална лента, а в групата на интелигентните фолиа  TwinAktiv е първото фолио за прозорци с променлива sd стойност на пазара.

Снимки: Illbruck

Може да харесате още...

Izolacii.eu