pixel

По-сигурни, по-трайни и по-леки метални плочки за покрив от BMI

Използвайки своя богат опит с леки метални плочки, BMI установи нов стандарт с въвеждането на AeroDek. Решение за покриви, проектирани за бъдещето, плочките AeroDek са по-сигурни, по-здрави, по-леки и се монтират по-бързо от традиционните покривни покрития. Плочките AeroDek възпроизвеждат високата естетика на глината, бетона и шистовите плочки, и гарантират безпроблемен период на експлоатация от поне 40 години.

Сърцевината на AeroDek е изработена от рециклирана поцинкована стомана, защитена от устойчиво многопластово каменно покритие. Захващащите се една в друга плочки AeroDek, без да е необходимо използването на лепила, са бързи за монтаж, леки и устойчиви на повреди от вандализъм и екстремни метеорологични условия.

AeroDek се предлагат в три варианта – Robust Plus, Traditional Plus и Traditional Plus 0,9 мм. Теглото им е обикновено около 15% от теглото на традиционните покривни системи. AeroDek осигуряват огромни икономии на материали: средно за покриване на покрив с площ от 65 м2 се изискват 70% по-малко плочки AeroDek от традиционните алтернативи. AeroDek се предлага в различни размери, цветове, профили и клас стомана.

Може да харесате още...