pixel

Подова настилка Coverlam в офис сградата Hillside

Grespania

Офис сградата Hillside се намира в непосредствена близост до парка MOM, където се пресичат жилищните и търговските райони на Будапеща. Сградата е проектирана от Leantech KFT. и Plant Atelier, а интериорният дизайн е от Bara Design Stúdió. Завършена през 2015 г., сградата има за цел да осигури ефективност, разумни разходи за поддръжка и ориентиран към нуждите на хората дизайн на общите и офисните пространства, който напълно отговаря на изискванията за съвременни офис сгради.

За подова настилка в общите части на сградата са избрани широкоформатни плочи от технически камък – Coverlam от Grespania. Това е иновативен продукт, изработен от естествени суровини, който притежава изключителни механични и естетически качества, превъзхождащи тези на конвенционалните материали за облицовки.

Coverlam е резултат от дългогодишни изследвания и разработки. Благодарение на внедряването на технологията на пресоване с валцоване вече е възможно да се произвеждат плочи от технически камък в големи формати и с дебелина до 3,5 мм, като същевременно се запазват механичните и естетическите им качества. Това разширява възможностите за използване на порцеланови изделия и открива нови иновативни перспективи в областта на строителството и интериорния дизайн.

Grespania

Характеристики:
– лекота;
– хигиеничност и устойчивост на надраскване;
– водоустойчивост;
– устойчивост на удар;
– устойчивост на износване;
– устойчивост на петна;
– устойчивост на UV лъчи;
– висока якост на огъване;
– екологично чист;
– устойчивост на замръзване;
– устойчивост на химикали;
– устойчивост на огън и топлина.

Снимки: Grespania

Може да харесате още...