pixel

Подови плочки с метален ефект от Apavisa

Apavisa

Колекцията плочки с метален ефект на Apavisa е модерна като стоманата Corten, но е много по-устойчива. Със същата текстура и естествен цвят, но далеч по-универсална и с изключителни технически характеристики, колекцията Apavisa Metal е многофункционална гранитогресна настилка за стени и под, която може да се използва както на открито, така и във вътрешни помещения.

Колекцията Metal на Apavisa пресъздава красотата на кортеновата стомана с помощта на най-новите технологии, за да подобри нейните технически и естетически характеристики.

Характеристики:
– 100% гладка повърхност;
– метален ефект: медни и титаниеви покрития;
– устойчивост на надраскване;
– устойчивост на огъване;
– дебелина 5 мм/11 мм.

Apavisa

Устойчивост на огъване, устойчивост на надраскване, 100% гладка повърхност – това са някои от най-интересните предимства, които предлага тази колекция в сравнение с естествената стомана Кортен. Металът е почти 100% водоустойчив, тъй като нивото му на водопоглъщане е изключително ниско (+/-0,1%), което му придава несравними студоустойчиви характеристики и го прави отличен избор за външна употреба.

Колекцията плочки с метален ефект е оформена без скосяване на ръбовете, което позволява полагането им без фугиране. Системата с еднакъв калибър осигурява еднакъв размер на всички плочки. Този факт е изключително важен за архитектурните проекти, както и за целите на облицоването.

Наличните цветове са мед и титан, а размерите са 60×120, 30×120, 15×120, 60×60 и 30×60 см. Наличните покрития са естествено и лапато. Освен това се предлага широка гама от допълнения и специални елементи, като мозайки, линии, вложки, стъпала и др.

Apavisa

Спецификации:
– дължина и ширина: +/- 0,2%;
– равнинност на повърхността: +/- 0.2%;
– поглъщане на вода: +/- 0.1%;
– устойчивост на огъване: 61 N/мм².

Снимки: Apavisa

Може да харесате още...

Izolacii.eu