pixel

Подово покритие за магазин в Билефелд

StoCretec

Дългогодишната компания Seidensticker откри своя административен център и шоурум в Билефелд – съвсем близо до предишното си седалище. За да подчертае индустриалния вид на сградния комплекс, клиентът реши да нанесе върху бетонния под в двете крила безцветно покритие – специална разработка от StoCretec.

Клиентът иска да запази типичния индустриален вид във всички части на сградата, включително откритата бетонна основа. За да се осигури трайна устойчивост за търговската зона и администрацията, тя е с безцветно покритие: външният вид се запазва, а изискванията за интензивно използвана повърхност са изпълнени. 8000 кв. м от повърхността бяха шлифовани, грундирани и накрая покрити с прозрачния уплътнител „StoCryl BF 755“ – едно специално решение. Резултатът е матово-прозрачна повърхност с индивидуален индустриален „Used-Look“.

StoCretec

„StoCryl BF 755“ е готов за употреба. Може да се нанася с валяк или четка и изсъхва бързо. Полиуретановият хибрид може да се обработва отново само след осем часа. Материалът достига пълната си механична якост след около седем дни. Според производителя подът е с ниски емисии (в съответствие с AgBB), повърхността е механично устойчива и лесна за почистване. Това прави уплътнителя подходящ за повърхности с ниски до средни механични натоварвания, като стълбища, мазета, търговски и изложбени зали.

За всякакви ремонтни услуги можете да ползвате бригада за довършителни работи София.

Снимки: StoCretec

Може да харесате още...