pixel

Проектирайте като на игра с нови декори и мозайки от Ceramiche Refin

Ceramiche Refin

Най-новите колекции плочки Blended и Riflessi от Ceramiche Refin ни отвеждат на пътешествие до далечни места. Blended ни потапя в света на изящните естествени камъни и се разкрива в пет нюанса на земните тонове.

Средиземноморският дизайн на Riflessi, от друга страна, разказва за чист морски въздух със своите пет естествени цвята. Изисканите декори и мозайки от двете колекции поставят игриви акценти, които привличат вниманието.

Ceramiche Refin

С вълнуващото редуване на леко изпъкнали и отстъпващи повърхности, декорите на Blended в бяло, сиво, тъмно, бежово и естествен цвят придават разнообразен характер на плочките и стил на обзавеждането, който винаги е актуален. Грубата текстура и припокриващите се нюанси на цветовете подчертават връзката с природата.

Ceramiche Refin

Отделните мозайки от колекцията Riflessi впечатляват с различни форми с прави ръбове и заострени ъгли. Перфектно координирани, те създават една хармонична цялостна картина на стената, излязла сякаш от четката на художник. По желание на клиента петте стандартни цвята могат да се комбинират, за да се създаде пъстър дизайн.

Може да харесате още...

Izolacii.eu