pixel

Profimag.bg – лесна поръчка на строителни материали и инструменти онлайн

Profimag.bg e нов интернет магазин за инструменти и строителни материали, който вече е достъпен онлайн. В него можете да намерите голямо разнообразие от повече от 2000 артикула в няколко основни направления:
строителни материали и аксесоари;
ръчни инструменти;
консумативи за електроинструменти;
инструменти и аксесоари за градината;
ВиК принадлежности.

Интернет пазаруването дава удобна възможност да поръчате всичко за работилницата или ремонта наведнъж. С доставката до дома можете да си спестите посещението на физическа локация. Представена е подробна информация за техническите характеристики на продуктите, а консултантите са винаги на линия да отговорят на въпроси в чат съобщение или по телефона.

Магазинът предлага стоките на доказани български марки, както и на нови за пазара брандове, като TRUPER и PRETUL.

Какво можете да откриете в строителния магазин?

Разделът строителни материали включва всичко необходимо за ремонта и строителството – от зидарски разтвори до хидроизолации и бои.

Строителни разтвори и лепила

В портфолиото на онлайн магазина се предлагат сухи смеси на марката ТЕРАФЛЕКС® за различните дейности:
– лепила за керамични покрития, сред които такива за широкоформатна керамика и естествен и изкуствен камък;
– подови замазки;
– смеси за зидане с тухли и газобетонови блокчета;
– строителен гипс, фини гипсови и циментови шпакловки, както и изравнителни мазилки, подходящи и за бързи ремонти.

Качеството им гарантира дългогодишната им устойчивост на експлоатация и механично натоварване. Всички предлагани от Profimag.bg продукти притежават голяма еластичност, която предотвратява появата на пукнатини във времето и запазва добрата връзка с основата. Отличават се със силна адхезия към повечето основи, издръжливост на ниски и високи температури и се характеризират с оптимизирано време за работа и пълно изсъхване.

Фасадни бои и мазилки

Фасадните бои и мазилки ТЕРМОФЛЕКС® в Profimag.bg са се доказали като устойчиви решения за декорация и защита на фасадата. Те имат висока паропропускливост и са създадени да допълват свойствата на топлоизолационните системи, когато участват в такива. Не задържат замърсявания и влага и позволяват полагане върху всякакъв вид минерални основи.

Хидроизолации и аксесоари

Онлайн магазинът е включил в каталога си и избор между течни и циментови хидроизолации. Предвидени са и всички необходими аксесоари за изпълнението на една хидроизолационна система, като хидроизолационни ленти, маншети и уплътнители. В удобни разфасовки се предлагат изолации за покрив, течни хидроизолации за полагане под керамични покрития, както и двукомпонентни шламове с универсално приложение.

Строителна химия

Едни от най-необходимите материали при всеки ремонт са силиконите, уплътнители и монтажните пени. На платформата се намира голямо разнообразие от санитарен и неутрален силикон, различни видове монтажни и полиуретанови лепила, както и различни видове зимна и лятна полиуретанова пяна.

Бояджийски материали и инструменти

Асортиментът в сайта е допълнен от високопокривни латекси в готови цветове, както и бои и лакове на алкидна и водна основа. Потребителите лесно могат да филтрират и търсят по желан цвят. Заедно с материалите за боядисване се предлагат и бояджийски четки, валяци и удължители. Разнообразието на валяците е голямо, като могат да се открият в различни размери микрофибърни, велурени, акрилни, от полиестер, както и удобни комплекти от 10 бр.

Богат избор от ръчни инструменти

Секцията с инструменти се отличава с широк избор от продуктите на мексиканския производител TRUPER и другите му суб-брандове. TRUPER заема първо място по износ на стоки за САЩ и света в Мексико. Марката е представена за пръв път у нас с такова голяма разнообразие. Магазинът представя голям асортимент от клещи, отвертки, ключове, триони, макетни и специализирани ножове. Предлагат се още гедоре комплекти, дърводелски стяги и пили, четки и шкурки за шлифоване. Могат също да се намерят ръчни инструменти за зидария и строеж, бояджийски и пневматични пистолети за въздух.

Марката TRUPER е известна с високото качество на градинските инструменти с дълга дръжка. Сред градинските приспособления в profimag.bg се намират кирки и лопати, гребла и вили, накрайници и аксесоари за поливане, пръскачки и пулверизатори.

Предимствата на онлайн пазаруването

Магазинът предлага възможност за лесно и бързо пазаруване на всичко необходимо за ремонта от комфорта на дома, а лесната навигация спомага за бързото намиране на точния продукт. Подобни платформи започват да изместват физическите локации и набират все по-голяма популярност, благодарение възможността за поръчка от всяка точка на страната.

Освен за домашните майстори Profimag.bg има изгодни предложения и за работните бригади и строителни фирми. Предлага се възможност за поръчка на по-големи количества за зареждане на складове и железарии. Потребителите могат лесно да изпратят запитване за поръчка на едро за няколко артикула наведнъж, само с една заявка.

Profimag.bg отбелязва стартирането на сезона с подбор от сезонни продукти и актуални предложения както за професионалисти, така и за майстори любители.

Вижте цялата продуктова гама тук.

Може да харесате още...

Izolacii.eu